Shenzhen JunTaiTong Technology Co., LTD.

O nás

Compania Profil

Shenzhen Juntaitong Technology Co., Ltd. este o întreprindere high-tech din China, integrarea R & D, producția, vânzările și serviciile de postvânzare ale produselor de consum și ale produselor de comunicații electronice.

Producerea Departamentul

Tehnologia Juntaitong are o linie completă de produse digitale, scopul este de a oferi tehnologii și servicii de producție electronice de primă clasă.Până acum, compania a fost complet echipată cu căşti Bluetooth, difuzor Bluetooth, încărcător fără fir, capacitate de producţie portabilă de afișare.


01.png

Atelier SMT


02.png

Compunerea Atelier

Cultură corporativă

Societatea urmează principiul bunei credințe și urmărește o situație avantajoasă cu clienții, angajații, furnizorii și grupurile de interese relevante din cadrul comunității whor&sf351; este orientată spre clienți, are o dezvoltare comună cu angajații și o coexistență armonioasă cu societatea.

Client-Toate comportamentele companiei sunt orientate spre clienți, oferă produse care îndeplinesc nevoile clienților și au performanțe de cost superioare, creează valoare pentru clienți, și în procesul de satisfacere a nevoilor clienților, compania realizează supraviețuirea și dezvoltarea.

Eforturile şi realizările angajatului au promovat succesul companiei.39.Succesul companiei “39”;39 oferă angajaților oportunități de dezvoltare și venituri salariale, angajați de tracțiune pentru un succes mai mare și, în cele din urmă, pentru a atinge idealurile și valorile personale.

Societatea-Conștiințific își îndeplinește responsabilitățile sociale, promovează dezvoltarea industriei comunicațiilor, crește taxele, creează oportunități de muncă și participă la întreprinderile de bunăstare public ă.

Valoarea miezului

Clienții îndeplinesc și depășesc așteptările clienților, să ia inițiativa de a înțelege și de a satisface nevoile clienților, întotdeauna amintiți-vă: avem nimic, dar clienții.

Calitate-valoare fiecare produs și de a crea o calitate excelentă.

Angajaţii le sprijină ca resurse preţioase; atragem şi păstrăm cei mai buni angajaţi; respect ăm angajaţii, ne înţelegem flexibil, le oferim rezultate satisfăcătoare şi menţinem relaţii de cooperare pe termen lung; creăm un mediu de lucru divers, inspirat şi sigur.

Comunicarea-Când oamenii trebuie să împartă resurse de informare cu ei, angajații au dreptul să știe, ei ar trebui să clarifice responsabilitățile de muncă, performanța, să înțeleagă operațiunile companiei, planurile de dezvoltare, și rolul lor în aceasta; de multe ori lucrează cu colegii în comunicarea grupurilor de lucru; comunicarea ar trebui să fie sinceră și directă.


Poptávka:

Poptávka